L’Orangerie Lounge Bar
in Knokke

L’Orangerie
Lounge Bar

Geniet van heerlijke tapas bij L’Orangerie Lounge Bar! Wij verwelkomen u hier in Knokke elke dag in onze loungebar, waar u kan genieten in een gezellige en ontspannen sfeer. Terwijl u wacht aan uw tafel, kunt u vlak voor ons restaurant genieten van een cocktail of een aperitief.

In de loungebar

Huisgemaakte tapas met een heerlijk drankje

In de loungebar serveren we oesters en rillettes, maar ook kaas- en garnaalkroketten. U kan hier verschillende soorten tapas proeven. Deze zijn gemaakt met gemarineerde olijven, salami, gerookte zalm, hummus of zelfs foie gras. Bestel desgewenst tapenades, kaasplankjes of croque-monsieurs.

Wat drankjes betreft

Hebt u een brede selectie van wijnen, cocktails, aperitieven en brandewijnen. U kan gezellig borrelen met vrienden met een heerlijk glaasje petit fours. Net zoals in alle bars hebben ook wij verschillende soorten frisdranken en sappen.

Verse kwaliteitsproducten

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Naast een onberispelijke service, zetten we ons in voor het aanbieden van verse, seizoensgebonden producten. Ook deze worden met de grootste zorg gekozen, waardoor de kwaliteit van onze menu’s gegarandeerd is. Het vlees en de charcuterie zijn afkomstig van ambachtslieden uit Namen. Onze koks bieden u heerlijke klassieke gerechten.

Geniet van een heerlijke maaltijd
in het restaurant

Ons brasserie-theesalon heeft een adembenemend uitzicht op de zee. De brasserie is perfect voor zakelijke bijeenkomsten of romantische maaltijden. U kan ook op het terras plaatsnemen voor een aperitief.

ontdek onze brasserie

En door de speelruimte is het
ideaal voor stellen met kinderen

Het andere restaurant is vlakbij het eerste. En door de speelruimte is het ideaal voor stellen met kinderen. Zo kan u rustig genieten van een goede maaltijd terwijl uw kinderen zich vermaken.

ontdek onze restaurant

een evenement

We houden ook rekening met uw wensen als u een evenement in ons etablissement wilt organiseren. We kunnen zonder problemen grote groepen ontvangen.

Neem contact met ons op dit te bespreken.

Contacteer ons