Orangerie Ice Cream
in Knokke

Orangerie Ice Cream

Buiten het restaurant kunt u in onze ijskraam de hele dag door ambachtelijke ijsjes en huisgemaakte sorbets ontdekken. Ideaal om in de zomer af te koelen: geniet van deze heerlijke ijsjes om mee te nemen of eet ze op het terras van het ijssalon. Om u kwaliteitsijs aan te bieden, heeft ons team een opleiding gevolgd bij Carpigiani, een ijsmaker in Bologna, Italië.

Romig ijs

Een productie van
ambachtelijk ijs

Une fabrication de glaces artisanales

De Orangerie-ijsmachine maakt zijn ijs op ambachtelijke wijze, op basis van recepten die verse ingrediënten en kwaliteitsproducten combineren. Rijke aroma’s, fruit, verse room: er is aan alles gedacht om u een ongelooflijke ervaring te bieden.

Meer gezelligheid

Laat u dus verleiden door een romig ijsje of een verfrissende sorbet en spoel alles weg met een royale coulis. De versheid van de ijsjes en sorbets van de Orangerie Ice Cream zal jong en oud bekoren.

Diverse smaken

L’Orangerie Ice Cream biedt zowel ijsjes als sorbets met verschillende en gevarieerde smaken. Fruitfans zullen blij zijn en chocoladeliefhebbers zullen ook aan hun trekken komen.

zeer klassieke smaken

Het ijssalon biedt u zeer klassieke smaken, zoals pistache, vanille, chocolade, stracciatella of koffie. Aan fruitige smaken geen gebrek dankzij ijsjes met aardbeien, bananen, frambozen of exotische smaken (ananas, passievrucht en banaan).

meer originele smaken

L’Orangerie biedt ook meer originele smaken, zoals speculoos, dulce de leche (melkjam), viooltjes, witte chocolade, amandelmelk en zelfs koekjes. De sorbets bevatten de klassieke smaken: sorbet van framboos, aardbei, citroen en passievrucht.

l’Orangerie Ice Cream

Kies ook het aantal bolletjes ijs dat u wil proeven, evenals hun container: de ijsmachine serveert ze in een kegel of in een bakje om alle smaakpapillen te verrassen. Als u op zoek bent naar ambachtelijk ijs in Knokke, laat u dan verleiden door het heerlijke Orangerie-ijs.