Aan de zee

L’ORANGERIE
KNOKKE

L’ORANGERIE
KNOKKE

De familie Fagneray en hun team heten u van harte welkom in Knokke

Restaurant-brasserie

Restaurant-brasserie

L’Orangerie opent de deuren van haar restaurant met diverse en gevarieerde menu’s. Kom genieten van een heerlijke maaltijd in één van onze etablissementen, ideaal gelegen aan zee in Knokke.

Brasserie-theesalon

Ons brasserie-theesalon biedt een prachtig zicht op zee en is het ideale etablissement voor mensen die een rustig en vredig moment willen delen terwijl ze genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Wij nodigen u uit in een gezellig kader om te proeven van kwaliteitsproducten om van te watertanden. Ook op zondagochtend en op feestdagen bent u bij ons van harte welkom voor het ontbijt van 9.30 tot 12.00 uur!

Restaurant met speelruimte

Voor het plezier van jong en oud! Naast de traditionele kwaliteitskeuken waar u de kans krijgt om uitzonderlijke vleeswaren en een breed assortiment aan zeevruchten te proeven, is ons restaurant ook uitgerust met een overdekte speelruimte! U kunt genieten van een heerlijke maaltijd met geliefden of vrienden terwijl u uw kinderen vermaakt. Van het voorgerecht tot het huisgemaakte dessert, hier is aan alles gedacht, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

L’Orangerie

Op zoek naar een restaurant waar u heerlijk kan eten in Knokke? Kom naar Orangerie Restaurant, uw restaurant-brasserie bij uitstek!