Restaurant met speelruimte
in Knokke

Restaurant
met speelruimte

Wanneer u in Knokke bent, wilt u smakelijke gerechten proeven, bereid met lokale kwaliteitsproducten. Proef van heerlijke gerechten in de frisse zeelucht.

bedoeld voor fijnproevers

Het restaurant Orangerie
zal uw smaakpapillen verrassen

In de Orangerie kunt u zeevruchten proeven terwijl u geniet van de golven. Als u met kinderen komt, zult u blij zijn te horen dat het etablissement een speelruimte heeft.

Een restaurant dat verse
producten in de kijker zet

Niets beters dan lokale producten om de honger te stillen en te ontsnappen aan het monotone van het dagelijks leven. Het restaurant Orangerie heeft een terras met uitzicht op de dijk en staat bekend om de kwaliteit van zijn zeevruchten. Mosselen en schaaldieren worden er bereid door ervaren koks.

in ons etablissement is ook
aan vleesliefhebbers gedacht

In nauwe samenwerking met een slagerij-charcuterie uit Namen biedt de Orangerie bijvoorbeeld de vaarzenribsteak, de ribsteak of de scharrelkipfilet aan. Of u nu een vlees- of visliefhebber bent, ons restaurant in Knokke zal aan uw verwachtingen voldoen.

Een speelruimte voor kinderen

Omdat ouders ook recht hebben op rust, heeft de Orangerie voor haar klanten van een speelruimte voor kinderen. In deze uitgeruste ruimte kunnen de jongsten tijd doorbrengen weg van het scherm en samen met andere kinderen. En als ze weer op krachten moeten komen, hoeven ze alleen maar in een heerlijk toetje te bijten.

Voor uw kinderen

Voor uw kleintjes hebben we enkele geschikte gerechten om hun smaakpapillen te verwennen. Van nuggets tot fishsticks, ze zullen dol zijn op onze gastronomische en smakelijke gerechten. Wacht niet langer en bekijk onze menukaart.

Een bubbel in een andere tijd

L’Orangerie laat fijnproevers van alle leeftijden genieten van Knokke. Voorgerechten, hoofdgerechten en huisgemaakte desserts wachten op u. Als u op zoek bent naar een gezellig restaurant in Knokke, dan is de Orangerie de perfecte plek.