Geniet van een heerlijk
ontbijt in Knokke !

Geniet van een heerlijk ontbijt !

Er gaat niets boven de dag beginnen met een goed uitgebreid ontbijt! Het brasserie-theesalon nodigt u dan ook uit om u elke zondag, op feestdagen maar ook tijdens schoolvakanties te komen trakteren op één van onze ontbijtformules.

Zelfgemaakt

Ontbijt van
verse kwaliteitsproducten

In het brasserie-theesalon werken we in een kort circuit om u kwaliteit en lokale producten aan te bieden. Met dit in gedachten zijn al onze gebakjes huisgemaakt. U zal uzelf kunnen trakteren op een stevig ontbijt met een assortiment van zoete en hartige gerechten die een genot zullen zijn voor uw smaakpapillen!

Drie formules voor
gastronomische ontbijten !

! Kom proeven van de vruchtensappen, warme chocolademelk en het vers fruit waaruit onze verschillende ontbijtformules bestaan.

Orangerie ontbijt

Met deze formule hebt u de keuze tussen espresso, groene thee, cappuccino, cappucciono met verse crème of latte macchiato.

Eet hierbij twee broodjes, een croissant en een chocoladebroodje met smeersel en jam. Qua zoutigheden hebben we ham, kaas en gerookte zalm. Geniet ook van uw eieren zoals u ze wilt: gebakken, in een omelet, als roerei of zachtgekookt.

Deze formule wordt tot slot vervolledigd met een frisse fruitsalade, een artisanale yoghurt en een geperst sinaasappelsap.

Het bakkersontbijt

Als warme drank bieden wij espresso, groene thee of cappuccino aan. U zal genieten van een croissant of een chocoladebroodje, twee broodjes, een geperst sinaasappelsap en ham en kaas.

Het klassieke ontbijt

Kies bij dit aanbod voor een espresso of een groene thee, een croissant of een chocoladebroodje, allemaal vergezeld van een geperst sinaasappelsap.

à la carte

Het is ook mogelijk om te ontbijten zonder een formule te nemen. In dit geval mag u een lekker vers fruit granola yoghurtbekertje proeven!
Dus, bent u in de verleiding? Wilt u meer informatie over onze ontbijten en onze brasserie-tearoom in Knokke, neem dan contact met ons op!