Brasserie-theesalon
in Knokke

Brasserie / theesalon

Wilt u genieten van een uitstekend visgerecht met zeevruchten? In ons brasserie-theesalon kunt u heerlijke gerechten proeven die bereid zijn met verse en kwaliteitsvolle producten. Er zijn tal van vis- en vleesgerechten en zelfgemaakte desserts waaruit u kan kiezen.

zeezicht

Een gezellige & familiare brasserie

Een rustig restaurant met een prachtig uitzicht op de zee: de Orangerie biedt u dagelijks zelfgemaakte maaltijden om aan al uw wensen te voldoen. Op ons grote terras kunnen we al onze gasten in een comfortabele en leuke sfeer verwelkomen.

en klassieke keuken

U zult ongetwijfeld onze uitzonderlijke vleeswaren, onze zeevruchten en andere verse en kwaliteitsproducten waarderen. Al onze producten zijn zorgvuldig gekozen voor een traditionele keuken vol smaken. We zullen ook de kleine fijnproevers tevreden kunnen stellen met onze zelfgemaakte desserts gemaakt van vers fruit.

ontbijtformules

Onze ontbijtformules op elke zondag en op feestdagen zijn er voor elk budget. U kan genieten van heerlijke gebakjes en een brasserie- en klassieke keuken. Ons moderne, elegante en innovatieve brasserie-theesalon is de ideale bestemming voor al uw gelegenheden.

Wij serveren alleen kwaliteitsproducten voor een adembenemende degustatie. Of u nu zalm, pannenkoeken, wafels, vlees of zelfs aardbeientaart wilt eten, wij hebben het!

We zijn trots op de herkomstfilosofie van onze ingrediënten en doen er alles aan om u elke keer dat u ons bezoekt een stevige maaltijd en geweldige service te bieden.

Een etablissement naar keuze voor uw degustaties

Het brasserie-theesalon van restaurant l’Orangerie, gelegen in Knokke, maakt meteen indruk wanneer klanten de deur openen. Het is een warme en vriendelijke plek en biedt geïnspireerde seizoensgebonden gerechten. Het is de ideale setting voor uw verschillende maaltijden.